Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


001. 5 szócskát üzenek, vésd jól szívedbe: Imádlak, SZERETLEK, légy enyém örökre!
002. A buliban ülök, a zenét hallgatom, A szívemben ott van a gyötrő fájdalom. A magány angyala magával ragadott, s ha nem jössz vissza többé, inkább meghalok
003. A csókot nem magyarázni, hanem megismételni kell!
004. A fiúk az osztályban diktálnak, közben felállnak. Most egy fiúra kerül a sor: A csókol igét ragozd! Mi csókolunk, ti csókoltok, ők csókolnak. A tanár úr most nagyot kiált: Megállj, most egyes számban diktálj! A kis huncut most nagyot nevet: Tanár úr, kérem, hisz egyes számban csókolózni nem lehet!
005. A hajnal első fényei bearanyozzák a napod, szép jó reggelt.
006. A legtöbb ember ott hibázza el, hogy néha túl sokat mer.Így tettem én is, vesztettem én is, de bármi fáj nekem, megérte mégis!
007. A magányt nem az teszi rettenetessé, hogy nincs akivel megoszthatnám a terheim, hanem az, hogy nincs akinek a terhét elvállalhatnám.
008. A mai nap szebb, mint más. A mai nap senki sem hibás. A mai nap öntse el szíved jóság és szeretet, s ez vezéreljen, amíg csak lehet!
009. A megbocsátás öt lépcsője: 1. fájdalom 2. gyűlölet 3. felejtés 4. gyógyulás 5. egymásra találás
010. A nap a Te nevedet szórja a földre, a szél azt fújja szeretlek, csak érted élek, Az arcodat felhők rajzolják azégre, s a világba kiáltom: SZERETLEK TÉGED!
011. A rózsa elhervad a szikla megmarad, de a mi SZERELMÜNK örökre fenn marad!
012. A sors ajándékul adott nekem Téged Hogy újra elhihessem a szép meséket Hogy végre igazán megszülessek Tiszta szívből szeresselek
013. A szerelem olyan, mint az álom, néha szép, néha fájdalom, igazán szeretni, csak egy valakit lehet, és pedig azt ki téged is szeret!
014. A szeretet attól igazán szép, hogy megoszthatjuk másokkal. . .
015. A szüleid biztosan tolvaj űrhajósok voltak, akik leloptak két csillagot az égről, és odaadták neked, hogy ezek ragyogjanak a szemedből, amikor rám nézel.
016. A végzetem vezeti bizonytalan léptem. Vagy nem a végzet lenne ez mégsem? ! A bánat, mi téged ér miért fájhat nekem? Lehet-e oka egy őrült SZERELEM? !
017. Addig szeress míg élek! SZERESS, mert meghalni félek!
018. Addig vagy boldog, míg van ki szeret, ki a bajban megfogja a kezed, hogy milyen fontos volt neked, csak akkor tudod meg, ha már nincs veled!
019. Áhítattal átitattál Egy illanó pillanat alatt
020. Ahogy felém nő az éj, álmodni nem hagy a vágy, becsukom fáradt szemem, tekinteted az arcomba vág, szemed tüzénél megvakulok, nélküled semmi vagyok!
021. Ahogy szemöldököd édesen megrándul Ahogy tekinteted a távolba ábrándul És nyelveddel megnedvesíted szád Ahogy odafordulok hozzád A csoda úgy születik
022. Aki csalódik az nagyon szomorú, szomorúan tölti el napjait. És tagadja, hogy szeret valakit. De ha rágondol, kit kell feledni, rádöbben, hogy még jobban SZERETI!
023. Álmodj nagyon szépet, álmodd hogy megcsókollak téged, álmodd hogy ott vagyok melletted, mert én álmomban csak téged kereslek!!
024. Álmodj néha rólam, és én ott leszek veled, ha megérint a hajnal, karodban ébredek, szólj néha hozzám, ha hiányzom neked, keress álmaidban és én ott leszek veled!
025. Álmodj nekem szárnyakat, Vágyakat Álmokat Álmodd meg nekem magad
026. Álomtündért megkérem, Manócskával beszéljen, Manócska majd vigyáz rád, nyugodt lesz az éjszakád
027. Amíg szeretsz, addig élek. Szeress örökké, mert meghalni félek. Féltelek, ezt meg kell értened, mert félteni csak azt lehet, akit az ember igazán szeret. . .
028. Amikor meggyújtasz egy gyertyát, életre kelted a lángot,és ezután felelőssé válsz a lángodért!
029. Amit a porba írunk azt elfújja a szél, amit a szívünkbe vésünk, az mindörökké él. Én a szívembe véstem egy szót és egy nevet, a szó: Szeretlek, a név: a Te neved. De ha ez teher neked csak szólj és én kitépem a
szívemet, s a porba hull minden: a emlékek, s a neved. S vele együtt térdre rogyok én is hisz szív nélkül élni nem lehet, ha kaphatnék is másikat már nem kell, hisz akit én szeretek engem nem szeret!
030. Amit a porba írunk, elfújja a szél, amit a szívbe vésünk, az örökké él, én a szívembe véstem egy szót és egy nevet: a szó Szeretlek, a név a Te neved!
031. Angyal rohan a hirtelen fényen át, a szobán át. Egy szellem megelőzött minket és akárhányszor megállunk: zuhanunk
032. Arcodat látom a felhők között, két szemed ragyogását a csillagok mögött, vakító szépséged beragyogja sötét lelkemet, mint izzó naplemente a vöröslő eget!
033. Arra, kit szeretsz várni oly szép, lesni, hogy kedvesen eléd belép, rád néz és ölelő karjába zár, de úgy fáj a szív, ha hiába vár!
034. Átsírt éjszakák, mámoros nappalok, szörnyű volt az a nap mikor elhagyott, és mégis visszasírom azt a napot, hisz akkor láttam utoljára azt ki örökre elhagyott
035. Az e heti telefonos szavazás során Ön nyerte el a"legkedvesebb Angyal" címet s nyert egy virtuális jóéjt puszit a barátjától cupp: a hasadra
036. Az égen milliónyi csillag ragyog, de én mégis magányos vagyok! Nincs senki aki csillagom lehetne, nincs senki aki őszintén szeretne!
037. Az élet szenvedés, a szenvedés oka Te vagy, mert ha nem vágyom valamire, akkor nincs az, hogy nem kapom meg!
038. Az első gondolatom rólad szól, mikor reggel felébredek. Majd a második, harmadik is, s az összes. Végül esteúgy kerülök ágyba, hogy egész nap téged szerettelek
039. Az ember a világ végén is gondol a Micimacijára!
040. Az ember erős, de szíve megszakad, ha azt, akit SZERET, szeretni nem szabad!
041. Az út szélén csak két virág terem, egyik jó barát, másik SZERELEM!
042. Az vagy nekem, mint Földnek az ég! Az vagy nekem, mint égnek a kék! Az vagy nekem, mint télnek a hó! Az vagy nekem, mint csendnek a szó!
043. Azt a boldog percet feledni nem tudom, mikor édes ajkadégett ajkamon, karomba zártalak s a szád tüze égett,érzem, hogy szeretsz, és én is szeretlek téged!
044. Azt álmodtam, hogy hozzám bújva aludtál el S mikor karjaidban ébredtem fel, Mosolyogtam Ezt álmodtam
045. Bármerre jársz én melletted vagyok, vigyázok rád ha alszik az angyalod, tudod, hogy egyedül nem hagylak sosem, ígérd meg Te is ezt nekem!
046. Bármily messze kerülök, tiéd vagyok, bármily messze kerülj, az enyém maradsz, mert a szerelem nemcsak a testünk, a szívünk mélyén mi már egyek vagyunk!
047. Bársonyos reggel köszöntsön téged, de gyönyörű álmod még ne érjen véget! A nap simogasson, mintha ott lennék nálad, mintha én simogatnám gyengéden a vállad!
048. Bennem bízhatsz Drágaságom, mikor látlak alig varom. Hosszú az idő míg nem látlak, de én mindig hűen varlak.
049. Bíbor rózsaszál Arany gyertyafény Gyémántszín szerelem Emlékezem
050. Boldog az, kinek nincsen vágya, boldog az, kinek nincsen megírt álma, boldog az, ki szeret, de el is tud feledni, de legboldogabb az, ki nem tanult meg szeretni!
051. Bűn az élet, meghalni félek, mert van egy fiú akiért élek, van egy bűnöm mely éget, e két szó: SZERETLEK TÉGED!
052. Csak a csillagok tudhatják, milyen rossz egyedül, mikor az utolsó érintés, észrevétlen kihűl, bennem még mindig a tegnap él, az érzés elkísér.
053. Csak a jónak s igaznak legyen szíved nyitva, ez a boldogság egyedüli titka!
054. Csak egyszer van az életben tavasz, virágos május, dalos kikelet, csak egyszer jön el, akit szeretünk, s aki minket is igazán SZERET!
055. Csak neked súgtam 100-szor is egy szót, s most nem tudlak feledni, soha többet senki sem fogja tőlem hallani: SZERETLEK!
056. Csak úgy dobog a szív, ha halkan dobog, legyen-e dobogás örök titok, ne legyen szenvedés, szíved szerelemben, szeress mint a virág: Csöndesen és
mélyen!
057. Csak vágytam egy aprócska csodára, de hiába, mert megáld engem a csalódás könyörtelen világa, nem kértem sokat senkitől, de ez a szöveg is úszik a könnyektől.
058. Csalódni kell százszor, csalódni ezerszer, hogy boldogok lehessünk egyetlen egyszer!
059. Csalódni kell, hogy boldogok lehessünk, csalódni kell, hogy újból szeressünk, kell tudni kacagni, nevetni és sírni, valakit megvetni és újból visszahívni.
060. Csendes éjszakán, ha elrepül az álom, gondolatban mindig utánad vágyom, álmodom felőled gyönyörű meséket, melyeknek egy a vége: SZERETLEK téged!
061. Csókjaimat küldöm tehozzád, szívemben te vagy a legnagyobb boldogság! Távolból csak rád gondolok, aki SZERET téged az én vagyok!
062. Csókok szállnak feléd gondolatban! Epresek és mézesek. Hagyd, hogy gyengéden testedhez érjek, érezz hisz élek, létezek! SZERETLEK!
063. Csókolj meg és látni fogod a csillagokat. Szeress és lehozom neked a csillagokat.
064. Csorog lelkemen a fájdalom bilincse, lesz-e kéz, amely ezt rólam lefeszítse? Nyújtsd kezed, mondd ki, hogy szerettél mondd ki, had hulljon le fájdalmam bilincse.
065. Csöndes sóhaj, hallhatatlan Örök érzés, halhatatlan
066. De egyszer véget ér a nyár, feketébe borul a táj, többé rád nézni nem tudok, de ha elvesztelek, meghalok.
067. De szeretném elmondani, hogy SZERETLEK téged! Szeretnélek megölelni, megcsókolni téged! De szeretnék szemedbe nézni, elmondani nélküled nem érdemes élni!
068. E hű szív csak érted dobog, édes csókkal csak rád gondolok! Hiába vagyunk egymástól oly távol, e hű szív megtalál bárhol!
069. Édes álom szállt szememre s nem akartam hinni benne. Te vagy álmom őrangyala, édes kedves hívj fel még ma.
070. Édes szivárványillatú angyali érintés, mi szívem rejtekét kitárja, s boldogságot hoz erre a világra.
071. Egy csók nem nagy eset, kettő már veszélyesebb, háromnál a szemed ragyog, négy után a tiéd vagyok!
072. Egy hangot hallok az éjben, a fülembe súgja: SZERETLEK drágám! Amíg élek el nem feledlek!
073. Egy óráig szeretni angyali, egy napig szeretni köznapi, egy évig szeretni emberi, de örökre szeretni isteni!
074. Egy pillanat alatt elfoglaltad szívem, egy új érzést gyújtottál fel bennem. Ez az érzés még most is lángol és te napról-napra jobban HIÁNYZOL!
075. Egy szál virággal küldöm üzenetem neked, súgja el szívednek, mit elmondani nem merek!
076. Egy szép dolgot éjjel álmodj csupa szépet, hogy égy barna lány (srác) vár téged, átölel karjával, azt mondja neked ugye nem haragszol, hogy szeretlek téged?
077. Egyetlen csókod többet ér Mint maga a világ
078. Egyetlen Szerelmes SMS Képes Fénybe borítani a napom
079. Egyetlen szív kell csak nekem, egy messziről dobbanó néma jel, egyetlen szó, egy halk igen, amit egy magányos csillag üzen!
080. Egyszer eljön a nap, hogy megkérded: mit szeretek jobban, az életet vagy Téged? -mikor azt felelem, azéletet, Te otthagysz, nem várod meg, hogy elmondjam: az életem Te vagy!!!
081. Éhes madár a reggel, s az emlék megpihen, akit az éjjel vártam az nem jött el ma sem, és én várni fogok, mert várni kell, fáradt éjszakában tudod álmatlan a csend!
082. Éjjel édes álom tovaszáll, szívem vadul kalimpál, kispárnámat szorongatom, könnyes a szemem, szeretném ha velem lennél, mindig csak velem!
083. Elég volt egy másodperc, hogy megszeresselek, de kevés tán egy élet is, hogy elfelejtselek!
084. Elhoztad szívembe a felkelő napot, vakító sugara ismét rám ragyog, s mikor kihunynak az izzó csillagok, szerelmünk fénye mindent beragyog!
085. Eljön a pillanat, hogy Veled lehessek, mert csak Téged SZERETLEK! Nem kell senki más e világon, mert csak a Te szerelmedet kívánom.
086. Előbb szeress tanulni, aztán tanulj szeretni, mert ha tudsz már szeretni, nem szeretsz már tanulni!
087. Én a birkákat próbálom számolni, de k*rva sok van még hátra. . .
088. Én jó vagyok, ha van miért. Én hű vagyok, ha van kiért.
És szeretek, ha kellemes, és szenvedek, ha érdemes. . .
089. Én legyek ki fogja a két kezed, én legyek ki földre hoz kék eget, nélküled nincs értelme semminek, akarod, hogy én legyek mindened, és én az leszek!
090. Ennyi érzés ami rám tört hirtelen, a szív, a lélek elviselni képtelen, túl csordul most az érzések pohara, könnyektől enyhül azoknak vihara!
091. Érezni akarom a tested melegét, érezni akarom a szíved verését, összebújni egy forró ágyban, ha rád gondolok csak ezt kívánom!
092. Éreztem, nem tévedtem, a sors akarta így, nem a véletlen, elmúlt sok tavasz, elmúlt sok tél, Te örökre a szívembe költöztél!
093. Érzem értem élsz, jó ha hozzám érsz, minden éjjel rólunk szól, s ha mellettem ébredsz fel, csodálatos lesz a reggel!
094. Este ha kigyúlnak a fényes csillagok, fáj, hogy Te ott én itt vagyok, szívemben felgyúl az égő láng, és csak veledálmodom az éjszakát.
095. Este van és messze vagy tőlem, csak a csillagok bíztatnak engem, ezért a csillagokkal üzenem: Jó éjszakát kedvesem!
096. Este, ha kigyúlnak a fényes csillagok, úgy fáj, hogy te ott,én meg itt vagyok. . Szívembe felsír a fájdalom, egészéjszaka Rólad álmodom!
097. Este, ha lefekszel nyisd ki az ablakot és keresd meg azégen a legszebb csillagot! Ha megtaláltad gondolj rám, mert akire gondolsz o is, gondol RÁD!
098. Ez egy sms puszi. Használati utasítás: archoz érinteni,és a feladóra gondolni. Ha szükséges az eljárást megismételni.
099. Ez egy szomorú, búcsú sms lehet: ". . . és messziről
súgom csendesen: köszönöm, hogy szerethettelek. . . "
100. Ezt az SMS-t küld el annak, akit szeretsz, akit kedvelsz, akit utálsz, és akivel le akarsz feküdni, aztán gondolkodj el azon, hogy te miért kaptad!
101. Fáj, hisz vártak még ránk új csodák! Fáj, hisz hinnem kell már nincs tovább. Lásd, szívem nem felejt el még, hisz annyi szép emlék visszajár. . a múlt nyomán.
102. Fájni kell a szívnek, ha igazán szeret, mert fájdalom nélkül szeretni nem lehet. Megszeretni egyet egy perc is elég, de feledni téged egy élet is kevés!
103. Feltetted nekem a kérdést, kit választanék, téged vagy az életem, erre én azt feleltem, hogy az életem, s elrohantál anélkül, hogy mondhattam volna: TEVAGY AZÉLETEM!
104. Féltve, Őrizve, Ahogy szivárvány az eget Úgy öleltelek
105. Fent az égbe járok, sok csillag között, onnan írom neked, hogy vissza nem jövök, végleg mentem el, lezártam életem, ennyi volt, tovább én nem mesélhetem!!!
106. Fogd meg a kezem, soha el ne engedd, had érezzem kitartó szerelmed. Érezzem, hogy értem él szíved s lelked, és te is érezd, hogy szívből SZERETLEK!
107. Fogyó hold sápadt fénye kúszik be az ablakon. Tüzes csókod perzselését érzem ajkamon. Gyengéden simogat kezed. Veled szeretnék élni, mindig csak veled.
108. Földön sok ember él, milliárd is megvan, de az egész világon belőled csak 1 van!
109. Galamb szárnyán megy a levél, minden sorom szívből beszél, aki ezt írta szívből SZERET!
110. Gondold meg mikor s kinek, mondod, hogy SZERETLEK? , mert ha majd komolyan gondolod, nem tudod majd mit jelent!
111. Gondolsz-e rám, milyen volt azon a pár napon? Mikor egymásé lettünk egy nyári hajnalon. Emlékszel rá? Mikor szád a számhoz ért, ölelő karod zárt ha bánat ért!
112. Gyönyörű álmom volt az éjjel, csillag szeretkezett a holdfénnyel, de rájöttem ez nem álom ez tény, te voltál a csillag én voltam a fény!
113. Gyönyörű volt, mikor a nap az égen ragyogott, fenségesen és szépen, mert ki az aki van, és ki az aki nincs, hol van az a lány(srác) ki lelkemnek kincs!
114. Gyűrött az ágy , s nem jön az álom, nem szól a zene, hiába várom. Üvölt a csend és hallgat az élet, rám tör egy érzés: Szeretlek Téged
115. Ha a puszik esőcseppek, egy tengert küldök. Ha azölelések falevelek, egy erdőt küldök, és ha a szerelemörök, az örökkévalóságot küldöm Neked!
116. Ha a zúgó szél fáradt lesz és aludni tér, az égen ballag a Göncölszekér, üzenj a széllel jó éjszakát, üzenj csupán annyit: Várok rád!
117. Ha átölel a csend, csak RÁD gondolok, lemondani RÓLAD még most sem tudok.
118. Ha boldogan akarod élni életed, ne osztogasd mindenkinek szívedet, egy gondolat kísérjen szüntelenül, szeretni egyet végtelenül!
119. Ha csókom esőcsepp, tengert küldök, ha ölelésem falevél egész erdőt küldök, ha szerelmem örök azörökkévalót küldöm Neked.
120. Ha egy fiú és egy lány csókolózik, nem az a bűnös, aki adja, s nem az, ki kapja, hanem az, aki megzavarja!
121. Ha este felnézel a csillagos égre, az egyik csillagról jussak az eszedbe, és ha lehullik a csillag ne ijedj meg, csak én vagyok az ahogy csendesen elmegyek.
122. Ha este kigyúlnak a fényes csillagok, fáj, hogy Te ott, és én itt vagyok, szívemben felgyúl az érted égett vágy, és csak veled álmodom át az éjszakát!
123. Ha fognád kezem boldog lennék, lenne valaki, akiértélnék. Veled örülnék vagy sírnék. Egy a fontos, hogy velem legyél!
124. Ha kinézek az ablakon, látom a holdat ragyogni, érzem a könnycseppet az arcomról lefolyni, ha itt lennél, s megkérdeznéd: Mi bajom? Annyit mondanék: Hiányzol!
125. Ha kinézel az ablakon, s felnézel az égre, Rád ragyog majd sok ezer csillag fénye. Köztük én is ott leszek, s nézek le Rád, onnan kívánok Neked Jó éjszakát!
126. Ha könnycsepp lennél a szememben sohasem sírnék nehogy elveszítselek.
127. Ha könnyes a szemed és lángokban ég a szád, ne félj, majd gondolok rád, ha mindenki elhagy és senki sem szeret, ne félj, én mindig veled leszek!!!
128. Ha leszáll az est a szívem nagyon fáj, fáj, mert nem vagy itt velem, fáj, mert nem fogod a kezem!
129. Ha majd egyszer szerető szívre vágyol, s ha nem találsz se közel, se távol, gyere oda ahova engem temettek, ott a fűszál is azt súgja, hogy: NAGYON SZERETLEK!
130. Ha megismered a tengert megismered az életet, hisz mind kettő ugyanolyan, hol háborog, hol nyugodt, hol befogad, hol partra vet, de soha nem tudod mi lesz.
131. Ha megkérdezné valaki tőlem, hogy mit jelentesz nekem, lehajtott fejjel csak annyit mondanék: Semmi, semmi, csupán az életem!
132. Ha nem látlak, szívemet felemészti a bánat, ezért szeretnék mindig veled lenni, s egy életen át szeretni!
133. Ha nem mondtam volna még elégszer, hogy szeretlek, akkor most javítok e borzalmas hibán, s ezerszer kiáltom hangosan az égig, hogy IMÁDLAK TÉGED, DRÁGÁM!!!
134. Ha nem vagy mellettem szomorú az élet, igaz, hű SZERELEM, mit irántad érzek! Szívemet megkaptad, vigyázz rá kérlek, mert számomra csak veled szép az élet!
135. Ha porba írunk valamit, elfújja a szél, ha a fába, sokáig nem él. . . így hát a szívembe véstem egy szót s egy nevet, a szó: SZERETLEK, s a név: a TE neved!
136. Ha ragyogó két szemedbe nézek, a szívemben örök tavaszt érzek, rólad álmodok hosszú hetek óta, s várva várok egy hosszú csókra.
137. Ha süt a nap, úgy érzem szemed simogat, ha eső esik szád csókolgat. Akarom, hogy essen az eső és süssön a nap, mert akarom, hogy csókolj és simogass!
138. Ha szívedbe sok a bánat, ne meséld el fűnek-fának. Mindegy hogyha fáj, ha vérzik, ne szólj semmit úgysem értik!
139. Ha találsz egy szívet ami téged szeret, becsüld meg és szeresd, mert a szeretet teszi széppé az életet! SZERETLEK!!!
140. Ha úgy érzed élni nincs kedved, mert nincs miért, nincs kiért, nyújtsd kezed felém, szeress belém és élhetünk együtt egymásért!
141. Ha valakit igazán szeretsz, s úgy érzed vele boldog lehetsz, ne törődj azzal, ki mit beszél, csak azzal, hogy az övé legyél!
142. Ha valakit nagyon szerettél, elfelejteni nem fogod! Helyébe más jön, de őt már szeretni úgy soha nem tudod!
143. Ha van ami most hiányzik nekem, az az aki most a telefonján az üzenetem olvassa.
144. Hányszor mondtam, hányszor írtam én meg, hogy már láttam tiszta kék eget! S ez hazugság mert nem láttam addig míg nem láttam a Te szemeidet!
145. Hiába a rét ezernyi virága, hiába a csillag odafent azégen, mert mit ér az élet nélküled nekem?
146. Hiábavaló minden nap, amit nem töltök veled, hiábavalóak a magányos éjszakák, hiábavaló ez a reggel ez a világ, ha te nem vagy nekem!
147. Hiányzol mikor nem vagy velem édes csókjaid hiányoznak nekem. . Oly jó lenne most is veled lenni, s mindig csak téged ölelni. .
148. Hiányzol nekem, ahogy szemem keresi a szemed, ahogy ujjaim keresik a kezed, ahogy hozzám érsz szerelmesen, ahogy ujjaid végigfutnak testemen!
149. Hiányzol, néha magam sem tudom, ez az érzés bűn-e vagy jutalom, imádlak, sokszor újra képzelem, itt vagy velem, s vigaszt adsz nekem!
150. Higgy mindent, csak azt ne, hogy feledlek. Feledj mindent, csak azt ne, hogy Szeretlek!!!
151. Hiszek az álmaimban, valóra váltom őket, higgy te is, mert akkor jössz rá, mikor már késő, mikor elveszíted. Ezért ragadj meg minden pillanatot, mert ami elmúlt vissza nem hozhatod.
152. Hmm. Akartam valami szépet írni Neked, de rá jöttem, hogy nincs értelme, hisz csak tükörbe kell nézned!
153. Hogy ha hiszel add a kezed, és ne kérdezd, hogy ki vezet. És ne kérdezd, hogy hová megyünk, csak azt kívánd, hogy örökké EGYÜT LEGYÜNK!
154. Hogyan szeretlek? Nincsenek rá szavak, a partnak sem vallhat szerelmet a patak, a szellő sem adhat csókot a virágnak, ezért fütyül s dalol az egész világnak!
155. Hogyha patak partján szomorú fűz lennék, csendes alkonyatkor feléd hajolnék, Füledbe suttognák altatómesét, elmondanám százszor, nagyon szeretlek én!
156. Holdvilágos éjjel tekints fel az égre, a sok csillag közt rátalálsz az enyémre, amely a fényesnél is szebben ragyog, feléd jelzi, hogy rád gondolok!
157. Hozzád száll szívem minden dobbanása, csókjaimat küldöm csillag ragyogása, galambok szárnyán küldöm lelkem, virág illatában érezd a szerelmem!
158. Igaz legyen szíved dobogása, arra hallgass, ne más szavára, Mert csak akkor lehet életed boldog, ha csak azt szereted, kiért szíved dobog.
159. Így dobog a pici szívem ha rád gondolok. . . bumm. . . . bumm. . . . bumm. . .
160. Indulj meg a szerelem útján, hogy boldog legyél végre és többé ne csalódjál! Ne félj a tegnaptól csak a mának élj, a SZERELEM átsegít, az élettől ne félj!
161. Írnák neked szívből verset, de sajnos törött szívvel ez már nem megy. Mondanám, hogy hiányzol és vágyom rád, de messze járunk egymástól és te ezt már nem hallanád!
162. Írok egy sms-t, hogy szeretlek téged, szívem azt súgja, látni szeretnélek, messze vagy te tőlem, de én így is szeretlek, kis szívem arra vár, hogy lehessek melletted!
163. Írok én teneked remegve és félve, egyetlen sorba mindent elmesélve, tőled is azt kérem, csak pár sort írjál, de ha szíved másé, ne is válaszoljál!
164. Ismerem azokat a szavakat, amelyeket még ki sem eltettél. már tudom, hová mész, mikor el sem indulsz, tudok a féltett titkaidról, amiket mélyen elrejtesz. mindent tudok rólad kedvesem, nem vagyok kém, csak szeretlek.
165. Isten tudja mit érzek, mikor a szemedbe nézek,álmomban is nálad vagyok, de hiába is álmodozok, lelkem fáj, ha rád gondolok, amíg tőled távol vagyok!
166. Jó lenne hallani hangod, érezni ahogy forró kezed végigsimul izzó testemen. Hallani szíved dobogását egy kettesben eltöltött éjszaka után!
167. Jó reggelt szerelmem, újabb gyönyörű nap számomra mert szerethetlek:) Puszi Édesem!
168. Jó volt ma veled. . .
169. Jobb a puszi, mint a kása, csak az anyu meg ne lássa. Ha meglátja az se baj, hisz ő is volt fiatal!
170. Jöttél mint egy álom, valóságot hoztál, boldogságot, melletted minden új értelmet kapott, két szép szemed mikor rám ragyogott, úgy éreztem: mindenre képes vagyok.
171. Kár valakit visszahívni hazug szóval, amikor már minden emlék fájó sóhaj, a világban mosolyogva, vígan járunk, ne tudják, hogy elveszett a boldogságunk!
172. Keresem a gyönyört, a kincset, sírtál értem, mégis elfelejtettelek, hiszen nem találtam mást csak a szerelmedet!
173. Kértem Istent engedjen feledni, az volt a válasz téged kell szeretni, Szeretnék szeretni szemedben könny lenni, lefolyni arcodon, meghalni ajkadon!
174. Kertem Istentől egy szál virágot, Adott egy kertet. Kertem tőle egy pohár vizet, Adott egy tavat. Kertem tőle egy jó csajt, Es megadta a Telefonszámodat.
175. Két éve történt, hogy megtörted a csend zaját, két éve történt, hogy először hallottuk egymás hangját, két éve történt, hogy figyeltük a szél zúgását, és ereztük a tűz forró lángját.
176. Két Nap süti egymást: értelmetlenül: gyönyörűen.
177. Két szemed tüzében elvesznék szívesen, ajkamon csókodat érezném kedvesem, távol vagy tőlem s ez fáj nekem, mert nélküled minden perc végtelen!
178. Ketten kellünk hozzá. Mindig. Ahhoz, hogy élni kezdjen egy gondolat, egy érzés. Én csak elkezdhetem. . .
179. Kéz a kézben. Az égen a telihold teli volt szerelmünkkel.
180. Kezem kezed nélkül, mint virág illat nélkül, ajkam ajkad nélkül, mint a reggel harmat nélkül, vizes vagyok nélküled, mint víz nélkül a tengerek: A Te édes egyetlen szerelmed!
181. Kezem kezedhez, szívem szívedhez ér, szemem szemedbe mélyen belenéz, s szerényen csendben azt kérdi, vajon szeretsz-e még?
182. Ki azt mondja imád, ne hidd el szavát, ki azt mondja szeret, talán igaza lehet, de ki csak hallgat, s némán néz, annak szíve rég a tiéd!
183. Ki egyszer a napba nézett, napba is száll.
184. Ki nem szeretett, az félig élt. Ki nem csalódott, az remélt. Ki nem szeretett, az kacagni sem tudott. Ki mindenkiben bízott, az nem gondolkodott!
185. Ki nem vigasztal meg, mikor megbántottad, az nem is szeret.
186. Kiemelsz a veszendőség tengeréből és felmutatsz. Kiemellek a veszendőség tengeréből és felmutatlak. Egymás kezében ragyogunk
187. Kigyúl az első csillag, kigyúlnak a vágyak, csillagfényeséjszakában én csak téged várlak, jól tudom, hogy nem jössz, de oly jó várni, hazudnék a szívnek, hogy ne tudjon fájni!
188. Kinézek az ablakon, látom a napot ragyogni, érzem a könnycseppet arcomon lefolyni! Ha most itt lennél, s kérdeznéd mi bajom, annyit mondanék: hiányzol, de NAGYON!
189. Kint meleg az idő, én mégis fázom, ha veled vagyok mindig sugárzom, távol vagy tőlem, de szívemben közel, ha rád gondolok szívem tüzel!
190. Kopogtatok, csak én vagyok, ígérem zavarni nem fogok, csak szeretni akarok, Kicsit veled maradok, rád mosolygok, aztán csendben tovább ballagok!
191. Könnybe borul szemem, szomorú vagyok s magányos, már nem tudom elviselni a világot. Miért nem érzem, hogy fogod a kezem, nem vagy velem pedig tied a szívem!
192. Könnyes a szemem hozzád húz a szívem, nagyon SZERETLEK TÉGED, hogy is mondjam el ezt neked, jó volna ha csak engem szeretnél, mert akkor érezned
szívem érted él.
193. Köszönöm a csillagoknak, a sötétségnek és a holdnak, hogy elküldtek téged, a szerelmet, miről azt hittem csak képzelet!
194. Köszönöm, hogy nem engeded, hogy megköszönjem neked a létezésedet.
195. Küldtem egy angyalt, hogy vigyázzon rád, visszajött, és azt mondta: Angyal Angyalra nem vigyáz!
196. Lázas alkonyat, gyönyörű éjjel, amikor nem bírsz a szenvedéllyel, amikor testeddel szíved is adod, szerelmes lettél, s bár meglép hagyod!
197. Légy az akit csak én szerethetek, légy az akit csak én ölelhetek, Légy az álmom légy a valóságom, TE légy nekem az egyetlen ezen a világon!
198. Legyél boldog azt kívánom, legyen nálad valóság, ami nálam álom, lelj örömet abban ami szép és nemes, szíved oszd meg azzal: Ki arra érdemes!
199. Legyen e pár sor szerelmi vallomás, hogy téged SZERETLEK, ne tudja senki más. Legyen a sors hozzám bármilyen mostoha, szeretni tudlak, de feledni
SOHA!
200. Legyen ez a kis vers szerelmi vallomás, rajtad kívül nem kell nekem senki más!
201. Legszebb kincs a világon a szerelem, melyet ha kitépsz a szívből, nincs kegyelem, elvész a boldogság, és nem marad semmi, amiért a világon érdemes élni!
202. Lehet, hogy te csak valaki vagy a világban, de valaki számára te vagy a világ!
203. Lehet, hogy könnyen búcsúzunk, de fájni fog ha találkozunk, százszor megállnál, de mégis tovább mész, mert elválni könnyű, de feledni nehéz!
204. Lehetsz te bárki ha egyedül vagy, bárki könnyen elsodorhat, lehetsz te bármilyen büszke és vad, de neked is fáj ha egyedül vagy.
205. Lehoznám a csillagokat néked, ha egyszer az életbenátölelhetnélek, a szemedbe néznék és megfognám a kezed, csak annyit mondanék, NAGYON SZERETLEK!
206. Leírnám, amit nem lehet! Elmondanám, de te nem engeded! SZERETLEK, ahogy még senki se szeretett, de te inkább szerelem nélkül éled le az életed!
207. Lelkem örül, ha csak egy pillanatra látlak, de mikor nem vagy engem felemészt a bánat. Sír a szívem, kérlel a szám, ám hiába minden, csak a magány néz le rám!
208. Lemondani arról, kit a szív igazán szeret, ily nagyáldozatot ember nem tehet!
209. Leszáll az est, jön egy kismanó, apró álmot hozó, pici zsákja vállát nyomja, aludni fogsz, ő már tudja! Bebújik melléd és füledbe súgja: Jó éjt Te drága!
210. Levegőnek akartalak nézni, de rájöttem levegő nélkül nem lehet élni!
211. Lökött egy csaj vagy :)
212. Magamba zártam illatod Sejtjeimbe itattam zamatod Belélegeztelek
213. Már csak percek választanak el tőled kedvesem, érezni akarom meztelen testedet testemen, minden egyes perc szenvedés énnekem, amit nem töltesz el énvelem!
214. Még fáj, tudod, hogy akkor elhagytál, de nem tudhattad, hogy megváltoztattál!
215. Meg kell tanulnunk vágyakozni azután ami a miénk . . .
216. Meglásd, ha valakit igazán szeretsz, megtalálod az utat hozzá akkor is, ha te magad vagy a legnagyobb akadály.
217. Megpróbáltalak levegőnek nézni, de rájöttem, hogy levegő nélkül nem tudok élni!
218. Menekülök tőled, mert féllek, ha nem leszel az enyém, akkor minek éljek, mint sebzett vad, a sötét éjszakába,úgy futok tőled, de hiába!
219. Mert magányos őrangyal vagyok, távol tőled mégis veled halok.
220. Messze távol tőled szomorú az élet, szívem azt dobogja, látni szeretnélek. Sms-ben küldöm szívemet tehozzád, te vagy számomra a legnagyobb boldogság.
221. Mi az élet? Szerelem! Mi a szerelem? Csók! Mi a csók? Gyere ide és megmutatom!
222. Mi az: felforrósodik a levegő, kikapcsol az agy, dobogni kezd a szív, eláll a lélegzet, és akivel ez történik, SMS- t küld neked?
223. Miden lány egy angyal, minden fiú egy ördög, mégis arra vár az angyal, hogy vigye el az ördög.
224. Mielőtt lefekszel tárd ki az ablakod, elküldtem hozzád az én angyalom. Egy pillanatra kérlek figyelj reá, mert a nevemben jó éjszakát kíván!
225. Miért múlik el minden, ami szép? Miért fáj a szívünk az elmúlt tegnapért? Miért nem tart örökké a ma? Hisz akkor nem kéne elválnunk soha!
226. Mikor először láttam a mosolyodat, kigyúltak a fények, és kisütött a nap, a félelem helyére boldogság lépett, a szívembe őrzöm e gyönyörű képet.
227. Mikor forró szél játszik a lombokon, hidd, hogy a szeretet egy erős hatalom. Gondolj rám akkor és én küldök egy jelet, de te azt csak a szíveddel értheted meg!
228. Mikor lefekszem az ágyamba, felidézem lépted, s félig alva, félig ébren suttogom a sötét éjben: SZERETLEK én téged!
229. Mikor még szerettél, virágzott az erdő, szívemben, lelkemben te voltál az első. Te voltál az első, kit szívembe zártam, te voltál az első, aki után vágytam. Te voltál az első, kit tudtam SZERETNI, te vagy az első, kit nem tudok FELEDNI!
230. Mikor megszülettél esett az eső, de nem eső volt az, hanem sírt az ég, mert elvesztett egy angyalt. "
231. Mikor rám találtál szívemben fájdalom élt, és nem hittem, hogy szeretni tudok még, most boldog vagyok, mert itt vagy velem, és mert te vagy az én nagy szerelmem!
232. Milyen érzés bomba nőnek lenni?
233. Minden este hunyd le a szemed álomra, és szőj bele engem is álmodba!
234. Minden gazdagságom hangok és szavak, néhány általuk kimondott gondolat, egyet elmondtam NEKED és ha igaznak hiszed, mondd el mindenkinek!
235. Minden parázs hideg hamu, minden szó néma tátogás! Nem kellenek szavak elég egy összevillanás - még az sem kell: elég ha VAGY !!!!!
236. Minden percem a gyönyöré, mit melletted élek át, mikor ajkad csókolja szám, két karod engem ölel, s csak az enyem vagy, egy világban, mi csak miénk ott es akkor.
237. Mindenki elhagy s önmagam bíztatom: nem hagyom magam, de tört szívemmel baj van! És ha sírok egymagam, fájdalom ringat hangtalan, s az űrben furcsa csend van!
238. Mindig van egy kis őrültség a szerelemben, de mindig van egy kis okosság az őrületben!
239. Mint egy szál gyertya a sötét helységnek, úgy adtál értelmet szegényes életemnek! S ha el is hagysz majd netán engem, a SZERELEM örökre élni fog majd
bennem!
240. Mint felkelő nap a tó tükrén, úgy tölti be most szívemet az egyedüllét, a szememben még remény csillog, talán egyszer én is leszek boldog.
241. Mint harmatos szememből a könnyek, melyeket letörölni nincs. . . Kiért, lehajtott fejjel nézek a csillagokra, és kérdem magamtól. . . Miért? ? ?
242. Mint napsugár egy hűvös hajnalon Ahogy bekukkant egy csöppnyi ablakon S melenget Szíveket Olyan vagy nekem
243. Mintha csak fekete-fehér emléket éreznék abból az időből mielőtt megismertelek, mikor eljöttél, nevetés, piros lufi és örömet hoztál az életembe!
244. Mióta belenéztél a szemembe éjjel, nappal Te vagy az eszembe. Szemed ragyogását nem tudom feledni, mert megtanítottál igazán szeretni!
245. Mióta szerelmünk csillaga fenn ragyog az égen azóta szerelmes szavad nélkül egy napom egy egész élet
246. Mit kezdjek álmaimmal, mit te adtál nekem, ígéretek, vágyak, mit hazudtál nekem, kitépted szívem mint hervadt kisvirág, meghalok csendben, de te csak menj tovább.
247. Mond mi, mond mi az élet, mond miért élek, mond miért jó, mit ér az élet, nélküled féllek, ha elhagynál végleg, én nem élném túl, ne mond, hogy vége, ne hagyjuk félbe!
248. Mond miért szeretsz Te mást, és én csak Téged, miért másnak örülsz úgy ahogy én néked. . .
249. Mosolyog a Nap, mosolyog az ég is, ha együtt lennénk végre, mosolyognék én is
250. Most jöttem rá, hogy igazán szeretlek, hogy nélküled a napok is üresek. Most jötten rá, hogy nélküled nem tudokélni, hogy rajtad kívül nem tudok mást szeretni!
251. Nagyon fontos üzenetem van számodra: Amikor írom, rád gondolok, Amikor elküldöm, rád gondolok, Amikor megkapod, rád gondolok, és most is rád gondolok!
252. Nagyon szeretnék boldog lenni, kezedet fogva mindennek örülni! Örülni veled a holnapnak, a mának s nagyon IMÁDNÁLAK!
253. Ne hidd, hogy szerelmed térden állva kérem én, bár szívem érted ég, koldulni büszke még!
254. Ne higgy annak ki rád nevet, ki könnyek közt mondja, hogy szeret, csak az szeret igazán, ki szemedbe nézve némán áll!
255. Ne higgy annak, ki rád nevet, ki könnyek közt mondja, hogy szeret, Csak az szeret igazán, ki szemedbe nézve némán áll! SZERETLEK!
256. Ne higgy annak, ki Rád nevet, s esküszóval mondja, hogy szeret. ki szenvedve néz Rád némán és tisztán, az szeret Téged igazán.
257. Ne szakíts rózsát hiába, ha eldobod az élet keserű porába. Mert a rózsa is elpusztul, szárad a levele, s a szív is megszakad, ha játszanak vele!
258. Ne ültess virágot, ha nem öntözöd, nem hajt az gyökeret a száraz föld fölött. Szeretőt ne tarts, ha szíved nem lángol, szeretni tanulj meg a nap sugarát!
259. Nekem csak egy csillag vagy az égen, hófehéren ragyogva az esti holdfényben, felnézek az égre és téged látlak, mert nem vagy velem nagyon kívánlak!
260. Nekem olyan vagy, mint egy gyönyörű álom, melynek eljövetelét nagyon várom. Ha becsukom szemeim, mosolyogni látlak, ha veled vagyok érzem nagyon
kívánlak!
261. Nekem te vagy az életben a minden, hiszen tehozzád tartozni jó, nálad szebb számomra nincsen, hogy mit jelentesz, nincs arra szó, az élet célját te adtad nekem, többet érsz mindennél, csak azt kérem tőled én, maradj
mindig csak az enyém.
262. Nélküled olyan vagyok mint egy leeresztet lufi S szájon át lélegeztetés kell
263. Nem az a boldog kinek kincse van, hanem az akinek szíve van, ne a szépet hanem a jót keresd, ha megtaláltad örökre szeresd.
264. Nem azóta élek, mióta megszülettem, Hanem mióta ittélsz a szívemben. Azóta tudom mi az élet, Mióta meghalni tudnék érted!
265. Nem írom, hogy szeress, azt sem írom, hogy gondolj rám, mert ha nem vagyok a szívedbe vésve, úgyis hiába mondanám. . .
266. Nem mondom azt, hogy szeress, azt sem mondom, hogy gondolj rám, mert ha nem vagyok a szívedbe vésve,úgyis hiába mondanám!
267. Nem tudhatod, mit jelentesz nekem, mit érzek, ha megfogod a kezem. Oly csodás, ha Veled lehetek, Te vagy az, akit SZERETEK!
268. Nem tudlak feledni bárhogy is akarom, eszembe jutsz hiába hadakozom, Fáj az emlék, de mégis remélek, hogy egyszer még talán eszedbe jutok te néked!
269. Nem tudom, hogy mit hoz a holnap, Útjaink merre vezetnek, Csak egyvalamit tudok biztosan; Míg élek, addig szeretlek.
270. Nem vagy Te véletlenül /? ! /, kicsit /? ! ? ! ? ! ? / cekcuális beállítottságú? !
271. Nevess, és az egész világ veled nevet, sírj, és meglátod egyedül sírsz, ha vidám vagy tied az egész világ, ha boldog vagy tied a mindenség!
272. Nincs annál nagyobb boldogság, mikor két kéz szorítja egymást. Mikor az egyik kérdi: SZERETSZ? A másik azt feleli: igen SZERETLEK!
273. Nincs más, benned bíznom kell, hogy nem veszíthetlek el a cél előtt, ahol annyian buktak el!
274. Nincs tavasz, nincs nyár piros rózsa nélkül, nincs igaz szerelem édes csókok nélkül!
275. Oly nehéz szeretni valakit, aki nem szeret Téged, könnyeket tagadni mik szemedben égnek, kergetniálmokat és soha el nem érni, csalódott szívvel mindig
csak remélni.
276. Oly szomorú mindig egyedül lenni, valakit mindenütt hiába keresni, valakire várni, ki nem jön többé, valakit szeretni, örökkön örökké!
277. Otthonod úgy sincs még, hazánk a mindenség, mosolyod szórd, hát szerte szét, így leszek boldog csak, nem leszek többé rab, bár mosolyod börtönben tart!
278. Ölelj szorosan úgy, mint én, csókolj meg hosszan úgy, mint én. Nem kérek semmi mást csak maradj velemörökre, hidd el boldoggá teszlek egész életre!
SZERETLEK!
279. Önnek egy jóéjtpuszis üzenete érkezett! Kérjük hogy a cuppanás után hunyja le szemét, és álmodjon az üzenet küldőjével. Köszönjük! CUPP
280. Őrjítően hiányzol, nagyon magányos vagyok a lelkem nélkül, a szerelmem nélkül: Nélküled. Te boszorkány, elloptad a szívem, de ne add vissza! :-) Az az ember, akit bennem szeretsz, természetesen jobb nálam: én nem vagyok ilyen. De te szeress, és én majd igyekszem, hogy jobb legyek önmagamnál!
281. Örökre a karjaid között meghalnék, érted csak el ne szökj! Gyönyörű most minden perc veled, szorosan ölelj és el ne engedj!
282. Őrzöm álmod minden éjjel, átölellek forró öleléssel, csókom éget, de ha éppen nem érzed, akkor is tudd, hogy igazán szeretlek!
283. Para indul. Uh! Ki van mögöttem? És ki evett a villácskámmal? És miért ilyen nagy a szemed nagyi? Na és ki alszik velem az ágyacskámba? ?
284. Perzseljen a tűz, tépjen szét a vihar, zúduljon rád jégeső, hóvihar, lavina, a tűz mindentől megvéd, ha ég le kell, hogy győzze a szelek erejét.
285. Reggel nem tudok enni, mert rád gondolok, délben nem tudok enni, mert rád gondolok, este nem tudok enni, mert rád gondolok, és éjjel nem tudok aludni, mert éhes vagyok!
286. Régóta jár egy gondolat a fejemben, egy apró dobbanás itt bent a szívemben. Kimondani nem könnyű, mégis megteszem, mert tudnod kell: CSAK VELED LÉTEZEM! SZERETLEK!
287. Remélem egyszer majd látlak s csókjaimmal elhalmozlak, ahol érlek megkóstollak, kíváncsian meghallgatlak, két kezemmel átölellek, soha el nem
engedlek, szép szavakkal becézgetlek s halkan súgom: SZERETLEK!
288. Se a Föld, se az ég, sem a zöld, sem a kék nem adnak nyugalmat már rég. se a nappal, se az éjjel nem csillapítja a szenvedélyt, ami érted ég!
289. Senki nem tudja, merre van a boldogsághoz vezető út, mert az oda vezető út maga a boldogság.
290. Soha ne felejtsd el Hogy soha nem feledlek 291. Sok csillag ragyog fenn az égen, hát de gyakran eszembe jutsz nékem, árva szívem vágyva vágyik
hozzád, drága szívem sokat gondolok rád!
292. Sok tárgyat, ami hitvány, nemtelen, naggyá, dicsővé tesz a szerelem, nem szeme lát, csak szíve. . . Shakespeare
293. Sokszor a ki nem mondott szavak a legszebbek, amiket csak érezni lehet, a tekintet amit a kedvesed, titokban feléd vet és ezt csak te érted.
294. Sosem tudtam eddig, milyen szép az élet! Mióta ismerlek, csak azóta élek! Szívem szíveddel lágyanösszedobban, SZERETLEK napról napra jobban!!!
295. Sosem tudtam mennyire boldogok voltunk, míg boldogtalanságom rá nem döbbentett.
296. Sötét éjjel édes álom hamar tovaszáll. Felébredek, s a szívem csak kalapál! Kispárnámat szorongatom, könnyes már a szemem, mert szeretném, ha mindig itt
lennél velem!
297. Sötét éjszaka van, de a hold ragyog, álmaimban mindig veled vagyok, Le akarom írni amit érzek irántad, de remegve fogom telefonom, s csak annyit írok: IMÁDLAK!!!
298. Szálljunk aranyhajóra most mi ketten, röpítsen el ne tartson semmi korlát, szállj drága perc, feszítsd forró vitorlád, ma ránk vár minden édes ismeretlen!
299. Száz szál vörös rózsát küldtem neked, hallgasd milyen mesét mesélnek! Ha tetszik küldj vissza egyet, ha nem dobd el az összeset!


 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Cialis For Women 58640462

(Sadye, 2020.06.13 04:41)

generic cialis 5mg cialis 20 mg buy cialis online europe

nxnx

(hgnghnxg, 2011.04.09 11:31)

hhhngxf